lauantai 8. huhtikuuta 2017

Pinterestin maailma

Moi,

Kaikista sosiaalisen median kanavista Pinterest on ehdottomasti suosikkini. Vaikka se on sosiaalinen media, eli siellä seurataan toisia käyttäjiä ja heidän julkaisujaan, sitä voi ajatella enemmänkin omana digitaalisena kuva-arkistona, jonne saa suosikkikuvansa helposti talteen. Pinterest määrittelee itsensä maailman helpoimmaksi ideakuvastoksi ja sitä se myös on!

Tässä muutamia vinkkejä niille, joille Pinterest ei ole ennestään tuttu:

1. Pinterestiin täytyy rekisteröityä ja luoda oma profiili. Pinterest ehdottaa, että voit alkaa seurata Facebook-kavereidesi tallentamia kuvia, mutta se ei ole pakollista.
2. Pinterestistä löytää kuvia etusivun syötteestä, joka tarjoaa sinulle kavereidesi seuraamia kuvia tai sellaisia kuvia, joista aikaisempien valintojesi perusteella saattaisit tykätä. Voi myös etsia kuvia hakutoiminnon kautta. Avainsanat toimivat sekä suomeksi että englanniksi, mutta olen huomnnut, että englanninkielisellä valinnalla tulee enemmän hakutuloksia.
3. Kun löydät kivan kuvan, jonka haluat itsellesi talteen myös myöhempää ihailua varten, kuvan voi tallentaa omalle taululle. Tauluja kannattaa luoda useita, niin saat eri aihepiireihin liittyvät kuvat omiin nippuihinsa. Omista asetuksistasi saat muokattua taulun myös yksityiseksi, jolloin seuraajasi eivät pääse näkemään mitä kuvia tallennat.
4. Huomat pian, että mitä enemmän kuvia tallentelet, sitä ihanampia kuvia Pinterest ehottaa sinulle suoraan etusivulla. Voit milloin vain palata omiin kansioihisi katselemaan tallentamiasi kuvia.

Pinterest on huomannut, että tykkään kukista, vaaleanpunaisesta ja mietelauseista.Ja miksi Pinterestiä kannataa käyttää?

Pinterest on täynnä ihania ideoita! Voit tallentaa kuvia toteuttamiskelpoisista sisustusideoista tai käsitöistä, unelmien lomakohteista tai herkullisia reseptejä. Kuvagalleriasta löytyy paljon kuvia taideteoksista ympäri maailman sekä tuhansittain inspiroivia mietelauseita. Kuvat ovat yleensä linkitetty jollein nettisivulle, ei kuvaa klikkamalla pääset lukemaan lisää aiheesta, johon kuva liittyy.

Tässä kuva tauluistani, johon olen kerännyt suosikkejani. Olen rakentatunt taulut muun muassa sisustuksen, ruokaohjeiden, joukun, käsitöiden, matkaohteiden ja luontokuven ympärille.
Aurinkoisia päiviä ja ihanina pinnailuhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti