perjantai 25. elokuuta 2017

Uusin Trendi: Saimi ja syksyn hiustrendit

Eilen postilaatikosta kolahti syksyn uusin Trendi-lehti ja ahmin sen yhdeltä istumalta. Olen aikaisemmin ollut sisustuslehtien suuri fani ja parhaimmillaan minulle on kolahtanut postilaatikkoon neljä sisustusaiheista lehteä kuussa. Trendi on ollut vakkariostokseni lentokentillä aina matkalle lähtiessäni. Tykkään lehdestä, sillä se sisältää paljon painavaa asiaa ja erilaisia naisnäkökulmia olematta kuitenkaan liian feministinen tai muuten kantaaottava. Vakavien juttujen vastapainona lehdestä löytyy nimensä mukaisesti uusimmat vinkit pukeutumiseen, hiuksiin, meikkiin ja asusteisiin. Taidampa laittaa lehden tilaukseen!


Tässä lempijuttujani uusimmasta lehdestä:

Saimi Hoyerin haastattelu siitä, miten ihmisten suhtautuminen häneen on muuttunut siitä kun hän teki mallintöitä maailmalla tähän hetkeen kun hän on menestynyt hotellinpitäjä.


Pienet meikkivinkit ovat aina kultaakin kalliimpia, innostuin jopa pitkästä aikaa vetämään rajaukset silmiin tänä aamuna tämän jutun ansiosta:


Jokasyksyinen kaipuu uuteen tyyliin puhkesi taas kukkaan, kun selasin läpi hiusmuodin uudet tuulet. Niin se taitaa mennä, että juuri kun on saanut otsahiukset kasvatettua, tulee halu napsaista ne uudestaan lyhyeksi...


Lehdestä löytyi myös lista syksyn vaatteisiin ja asusteisiin, joilla pärjää pitkälle ja jotka kestävät aikaa. Erityisesti ihastuin epäsymmetrisesti leikattuun Totêmen kauluspaitaan.


Ihanaa viikonlopun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti